

**Regular Meeting Agenda** 

Wednesday, March 25<sup>th</sup>, 2020; 7:00 p.m.

Online via Zoom – http://bit.ly/ANC2AMarch2020

**Note:** In accordance with the "COVID-19 Response Emergency Amendment Act of 2020" and current DC Health limitations on mass gatherings, this meeting will be held online via Zoom and can be accessed at the link above (there is no fee or account needed to use Zoom).

7:00 pm	I.	<ul> <li><u>Call to Order (Patrick Kennedy, Chair)</u></li> <li>a. Introduction of commissioners</li> <li>b. Adoption of the agenda</li> <li>c. Adoption of past meeting minutes</li> </ul>
7:05 pm	н.	Community Forum (5 min.) a. Announcements and public comments (5 min.)
7:10 pm		<ul> <li>Matters before the District Department of Transportation (DDOT) (40 min.)</li> <li>a. Presentation on, and consideration of a resolution regarding, the proposed installation of protected bike lanes on G St NW and on Virginia Ave NW (40 min.)</li> </ul>
7:50 pm	IV.	General Presentation (40 min.) a. Update from GW Hospital regarding preparations for COVID-19 (40 min.)
8:30 pm	v.	Matters before the Mayor's Special Events Task Group (MSETG) (5 min.) a. Special event application for the Army Ten-Miler on Sunday, October 11 <sup>th</sup> (10 min.)
8:40 pm	VI.	<ul> <li>Matters before the National Park Service (NPS) (15 min.)</li> <li>a. Consideration of a resolution regarding the park permits for the George Washington University's Commencement (15 min.)</li> </ul>
8:55 pm	VII.	<ul> <li>Matters before the Department of Consumer and Regulatory Affairs (DCRA) (5 min.)</li> <li>a. Consideration of a resolution regarding Kane Construction's request for an after- hours permit to work during overnight hours as part of a fifth floor build-out project at 2112 Pennsylvania Avenue NW (5 min.)</li> </ul>
9:00 pm	VIII.	<u>Adjournment</u> a. Next Meeting: Wednesday, April 22 <sup>nd</sup> , 2020; 7:00 p.m. Location: TBD